KONKURRANSE: Vinn en stor pakkepremie bak luke nummer 9

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 9

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn en stor pakkepremie bak luke nummer 9

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

I dag kan du vinne en solid oppgradering til hjemmenettverket ditt, og det er produsenten Zyxel som har stilt opp med en skikkelig grom nettverkspakke, med en verdi på rundt 2600 kroner.

Dagens vinner vil få både den lynraske ac-ruteren Zyxel NBG6716, og et snasent USB-nettverkskort fra samme produsent med støtte for den nye 802.11ac-standarden. Slik kan du kan koble på det raskere 802.11ac-nettverket med for eksempel eldre bærbare maskiner også.

I tillegg følger en lekker liten NAS ved navn Zyxel NSA325V2 med i pakken. Som vi har omtalt flere ganger tidligere er NAS-er veldig praktiske både for sikkerhetskopiering, medieavspilling og fildeling innad i heimen.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 16. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet ma. 09. des. 23:59.

  1. Hvordan håndterer ruteren i dagens premiepakke lange avstander?
  1. Har vi testet NAS-en vi gir bort i dag?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen