Konkurranse Julekalender 2013 – luke 6

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn en praktisk premie bak luke nummer 6

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Luke nummer seks skjuler en praktisk liten sak som kan komme hele familien til gode: Den snertne lille Shuttle OmniNAS KD21.

Foto: Vegar Jansen, Hardware.no

Tidligere i år testet vi forgjengeren OmniNAS KD20, og i vår test av dagens premie ble vi glade for å se flere forbedringer. Dette er nemlig en kvikk liten NAS, med blant annet et oppfrisket operativsystem siden sist.

Hvis du ikke er helt sikker på hva en NAS er, har vi en egen NAS-guide på Hardware Ekstra som forklarer dette, hva du kan bruke dem til, og hvorfor vi synes de er skikkelig smarte – men enkelt sagt er de bokser som du putter harddisker i, og som du kobler på hjemmenettverket ditt.

Slik kan du blant mye annet få tilgang til alle filene du lagrer på den, direkte til alle PC-er og andre enheter du har i hus samtidig. Premien er levert av Shuttle, og har en verdi på omkring 1300 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 9. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet fr. 06. des. 23:59.

  1. Hva var navnet på den aller første NAS-en vi testet fra Shuttle?
  1. Hva syntes vi om støynivået fra dagens premie da vi testet den?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen