KONKURRANSE: Bak luke nummer 5 kan du vinne en stor premiepakke

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 5

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Bak luke nummer 5 kan du vinne en stor premiepakke

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Femte kalenderluke skjuler flere lekre premier fra Silverstone, som vi kjenner best fra kabinettverdenen. Den siste tiden har de imidlertid bredt om seg med flere produkter, men det er nå fortsatt slik at kabinetter er det de gjør mest av.

Dermed får dagens heldige vinner sendt hjem det store HTPC-kabinettet Grandia GD08B. Et kabinett er imidlertid lite tess uten strøm, og derfor er også den stillegående lille strømforsyningen ST30SF med i pakken, og for å holde støyen nede er også vannkjølingssettet Tundra TD-03 med. Premien har en samlet verdi på omkring 2600 kroner.

Den som får rett på alle svarene får dermed et godt utgangspunkt for å bygge seg en pen og stillegående stuedatamaskin. Nå har vi riktig nok ikke testet noen av disse produktene ennå, men da vi testet Silverstone Grandia GD07B likte vi definitivt det vi så. Vi har også sett ved flere anledninger, både på Sugo SG09 og Sugo SG10 at Silverstone vet hvordan man utnytter begrenset indre plass til det fulle.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 9. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet to. 05. des. 23:59.

  1. Hvilket enormt skjermkort ble vi overrasket over å få plass til i kabinettet Silverstone Sugo SG09?
  1. Hva syntes vi om temperaturene i Silverstone Grandia GD07?

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen