KONKURRANSE: Vinn snasne premier bak luke nummer 4

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 4

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn snasne premier bak luke nummer 4

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Hovedpremien i kalenderens fjerde luke bør virkelig friste deg som er mye på farten, og bruker smarttelefonen ivrig til å høre på musikk. I dag kan du nemlig vinne et par øreplugger, som Bang & Olufsen har stilt opp med, ved navn Bang & Olufsen BeoPlay H3.

Siden vinneren nok helst vil ha et ubrukt sett øreplugger har vi ikke testet akkurat disse, men Bang & Olufsen er ikke akkurat kjent for å levere sjaber kvalitet.

Samtidig er det ikke bare musikk som teller på farten – med gode kameraer på flere og flere mobiltelefoner blir bilder også en stadig viktigere del av mobillivet.

Derfor har også LG stilt opp med Pocket Photo, en bitteliten fotoskriver til å ha med seg i lomma.

Den lille boksen, som ble lansert på årets IFA-messe, er ikke stort større enn 90-tallets mobiltelefoner. Den veier drøyt 200 gram, og kan skrive ut bilder direkte fra telefonen din på 40 sekunder – uten å bruke blekk eller toner. Samlet verdi på de to premiene er i overkant av 3100 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 9. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet on. 04. des. 23:59.

  1. I fjor testet vi Bang & Olufsens 40-tommers BeoPlay V1. Anbefalte vi den, og hva var begrunnelsen?
  1. Vi har også nylig testet LG sin topp-TV, 55LM960V. Anbefalte vi den, og hva var begrunnelsen?

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen