Konkurranse Julekalender 2013 – luke 24

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Sprett åpen den siste – og råeste – kalenderluken

Vi har spart det heftigste til sist.

Gjennom hele desember har du hatt mulighet til å vinne alt fra svære spillskjermer til kraftige PC-oppgraderinger, så vel som toppmoderne nettverksutstyr og TV-pakker attpåtil. I tillegg har 23 tilfeldige deltakere fått et helt års gratis tilgang til Hardware Ekstra.

Nå har selveste julaften kommet, og tradisjonen tro har vi spart en av de beste premiene til siste luke – og når vi åpner luke 24 finner vi en ferdigbygget kraftpakke av en PC fra Nordens største netthandelsaktør: Komplett.

Dagens konkurranse

Premien fra Komplett er spillmaskinen Komplett Gamer Premium - GTX 780 Edition. Denne har den firekjerners råtass-prosessoren Intel i7 3820 under panseret, et Nvidia GeForce GTX 780-skjermkort, 16 GB minne og over en terabyte harddiskplass – så vel som en kjapp SSD. Premien har en verdi på nærmere 14 000 kroner.

Vi håper alle får en super julaften og romjul, og ønsker lykke til med spørsmålene! Men husk også å sjekke ut Hardware.no i morgen; vi er nemlig ikke helt ferdige ennå...

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel i løpet av romjulen, når redaksjonen tar en pause fra sin egen juleferie. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet ti. 24. des. 23:59.

  1. I hvilken norsk by ligger hovedkontoret til Komplett?
  1. Hvor mange streamprosessorer har skjermkortet i dagens premie?
  1. Vi har testet prosessoren i dagens premie. Anbefalte vi den, og hva var begrunnelsen?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen