KONKURRANSE: Nå er det bare to sjanser igjen til å vinne i julekalenderen

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 23

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Nå er det bare to sjanser igjen til å vinne i julekalenderen

Se hva som gjemmer seg på innsiden av luke 23.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er lille julaften, og kun to luker gjenstår i Hardware.no sin julekalender. Bak disse har vi da også stukket unna noen gromme premier, så pass på at du i morgen tar deg et avbrekk fra eventuelle julegaver for å få muligheten til å vinne en skikkelig hard pakke.

I tillegg til hovedpremiene blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn. Vi kan også røpe at 25. desember heller ikke er en dum dag å droppe innom Hardware.no på, men grunnen må du nesten komme tilbake for å se selv...

Dagens konkurranse

På lille julaften er det RiksTV som trår til med en solid premie. En flink og heldig Hardware-leser kommer i dag til å stikke av med et årsabonnement på RiksPakken. Dette er selskapets mest populære pakke, og inneholder et vell av både TV- og radiokanaler, samtidig som det gir tilgang til deres nettbaserte storsatsing.

Denne må likevel ikke forveksles med strømming av tradisjonell TV, for RiksTV sender først og fremst ut vanlige, digitale TV-signaler. På årets Telecruise forklarte teknisk sjef Christoffer Knudsen at det skal mye til før slike tradisjonelle sendinger flyttes til nettet.

I tillegg til denne pakken får vinneren en Strong SRT8965 mottakerboks med innebygget PVR, som gir muligheten til å pause, spole og ta opp TV-sendinger. Tidligere i år testet vi lillebroren til denne boksen, Strong SRT8950, og måtte si oss godt fornøyde med den. En egen nettverksbro følger også med i pakken, så du enkelt kan koble boksen til Internett.

Premien har en verdi på over 8300 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel i løpet av romjulen, når redaksjonen tar en pause fra sin egen juleferie. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet ma. 23. des. 23:59.

  1. Hva syntes vi om bildekvaliteten da vi testet Strong SRT8950?
  1. Hvis RiksTV skulle gått over til å strømme all TV på nett, når ville det blitt dyrere per bruker enn med dagens kringkasting?

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen