KONKURRANSE: Vinn en underholdende premie bak luke 20

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 20

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn en underholdende premie bak luke 20

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er desember, julaften er rett rundt hjørnet, og nå er snart alle lukene i Hardware.no sin julekalender åpnet. Det er likevel noen skikkelige godsaker igjen, så pass på at du får tid til å delta i de siste konkurransene innimellom juleforberedelsene.

I tillegg til hovedpremiene blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

I dag er det Netflix som har gjemt en premie bak kalenderluken. En av våre lesere kommer til å få et halvt års abonnement fra Netflix, med strømming av filmer og serier fra hele verden. Dette  er en tjeneste i stadig utvikling, og blant annet har Netflix bekreftet at innhold i den etterlengtede 4K-oppløsningen er på vei.

Selskapet er også stadig i dialog med rettighetshavere for å få lov til å sende flere serier, og i Norge har de faktisk klart å skaffe seg noen eksklusive avtaler på denne fronten. I tillegg har Netflix laget sine egne prisbelønte serier, og i tillegg til utvikling på innholdsfronten er det heller ikke lenge siden selve grensesnittet for Netflix på TV fikk sin største oppdatering noen gang.

I tillegg til et halvt års abonnement får vinneren i dagens julekalender en splitter ny medieboks, i form av Apple TV, i posten. Da vi testet 2012-versjonen av Apple TV i fjor vår var en av tingene vi savnet å kunne se TV-serier på den, men det problemet forsvinner jo elegant med Netflix ombord. Premien har en verdi på litt over 1200 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel på lille julaften, mandag 23. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet fr. 20. des. 23:59.

  1. Hvor mange Emmy-priser vant Netflix-serien House of Cards, som vi omtalte i september?
  1. Hvilken av disse tingene syntes vi trakk ned i testen av Apple TV?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen