KONKURRANSE: Bak luke nummer 13 lurer en skikkelig heftig premie

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 13

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Bak luke nummer 13 lurer en skikkelig heftig premie

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Dagens kalenderluke er en ordentlig godbit for PC-byggerne blant våre lesere. I dag kan du nemlig vinne den Haswell-baserte verstingprosessoren Intel Core i7 4770K. Dette er en av de første prosessorene bygd på Haswell-arkitekturen, og den byr på både lavere strømforbruk og mer ytelse enn Intels tidligere toppmodeller.

Den heldige vinneren får også med et passende hovedkort å montere prosessoren i. Hovedkortet er også fra Intel, og går under navnet DZ87KLT-75K. Dette er et kort laget spesifikt for LGA-1150-sokkelens heftigste prosessorer, og bør ikke ha noen form for problemer med å takle de utfordringene du måtte kaste på det.

Skulle du allerede ha en skikkelig ekstrem-PC i hus, og så vinne dagens konkurranse, er det også verdt å merke seg at hovedkortet kommer med HDMI-utgang.

Dermed kan du koble til TV eller PC-skjerm uten behov for dedikert skjermkort. Kombinert med prosessorens gode integrerte grafikkløsning ligger alt klart til at du kan seile inn i nyåret med en av landets heftigste stue-PC-er. Begge premiene er for øvrig levert av Intel, og har en verdi på drøyt 4500 kroner tilsammen.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 16. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet fr. 13. des. 23:59.

  1. Går det an å overklokke Intel Core i7 4770K ved å øke prosessorens bussfrekvens?
  1. Hva heter den integrerte grafikkløsningen i prosessoren?

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen