KONKURRANSE: Vinn en flott premiepakke bak luke 12

Konkurranse Julekalender 2013 – luke 12

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn en flott premiepakke bak luke 12

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

Dagens premiepakke er levert av D-Link, og består av den lynkjappe ruteren DIR-860L, med støtte for den nye nettverksstandarden 802.11ac – ofte bare kalt «AC-standarden» – som kan by på en teoretisk hastighet på inntil 1300 Mbit/s på det trådløse nettverket ditt.

Dette er omkring tre ganger raskere enn den forrige standarden, 802.11n, og åpner for både raskere overføring av filer, og bedre bildeflyt hvis du vil strømme video til TV-en din trådløst (Ekstra).

Nå er det enn så lenge ikke så mange som har rukket å skaffe seg en datamaskin med støtte for AC-standarden. Derfor følger også et trådløst nettverkskort du bare plugger inn i PC-en din, den lille USB-pluggen D-Link DWA-182, med til dagens heldige vinner. Pakken har en verdi på rundt 1400 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 16. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet to. 12. des. 23:59.

  1. Hva slags nettverkstyper støtter D-Links HomePlug-løsning som vi testet i september?
  1. Hvor mye veier ruteren DIR-860L fra D-Link?

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen