Konkurranse Julekalender 2013 – luke 11

(Bilde: Shutterstock 65381869)

Vinn en svær og fin premie bak luke 11

Sjekk hva som skjuler seg bak kalenderluken:

Det er desember, det er førjulstid, og tradisjon tro kjører Hardware.no sin julekalender åpent for alle og enhver. Hver eneste dag i adventen kan du vinne spennende, flotte premier, så du gjør svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I tillegg blir alle som deltar med i en ekstra trekning hver dag, hvor én deltaker får et helt års tilgang til Hardware Ekstra, som de kan bruke selv eller gi i gave til en venn – i god juleånd.

Dagens konkurranse

I dag er det Dell som stiller opp med premie, og det er ikke snakk om småtterier du kan vinne. Bak kalenderluke 11 venter det nemlig en Dell UltraSharp U2713H LED-skjerm, en av selskapets flaggskipmodeller til en verdi av rundt 5300 kroner.

Dette er altså storebroren til snasne Dell Ultrasharp U2713HM, som vår anmelder ble imponert av tidligere i år – og som fortsatt er en av de mest populære skjermene i Prisguiden.

Dagens premie ble for øvrig lansert i februar, og skal ved siden av høy oppløsning og stor arbeidsflate by på god fargegjengivelse – noe som gjør den like egnet til å redigere julebildene som å spille eventuelle spill man får i gave.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag 16. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet on. 11. des. 23:59.

  1. Hva er den høyeste oppløsningen dagens premie støtter?
  1. Før vi kalibrerte vår Ultrasharp U2713HM manglet den litt i hvilken farge?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen