To av Huaweis toppmodeller skal finne nye, heldige eiere denne uken. Blir det du som vinner en flett ny P9? Delta i konkurransen nederst på siden.
Konkurranse
To av Huaweis toppmodeller skal finne nye, heldige eiere denne uken. Blir det du som vinner en flett ny P9? Delta i konkurransen nederst på siden.

Du kan vinne en kliss ny Huawei P9

Det er øyeblikkelig skolestart, og vi deler ut mobiler til heldige vinnere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Høsten nærmer seg ubønnhørlig, og enten det er skolebenken som kaller igjen, eller jobben som synes det får være nok med fem uker fri, kan en ny mobil være en hyggelig overraskelse for noen hver.

Vi i Tek.no kjører konkurranser hver uke i fire uker fremover, der du kan vinne noen av de heftigste mobiltelefonene på markedet.

Vi kårer to vinnere som får hver sin telefon

En ganske uvanlig kameraløsning hører til, og det gjør også en nattmodus som lar P9 ta imponerende bilder når det er mørkt.
En ganske uvanlig kameraløsning hører til, og det gjør også en nattmodus som lar P9 ta imponerende bilder når det er mørkt. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Aller først ut er Huaweis P9. Vi har to stykker av Huaweis toppmodeller å dele ut til heldige vinnere som svarer rett på de tre spørsmålene under.

Telefonen er bygget i aluminium, og kan skilte med flott byggekvalitet og gode spesifikasjoner. En svært uvanlig kameraløsning har det også blitt plass til.

Da vi testet telefonen i april imponerte den både med hastighet og funksjoner i toppklasse. En senere oppdatering som har kommet til gjør at kameraet også fremstår som meget bra. Du kan se mer av hvordan den oppfører seg i ulike situasjoner i vårens store kamerasamletest, og i en litt nyere sammenlikning av et utvalg telefoner fra flere prisklasser.

Obs! Huawei P9 og P9 Plus deler samme kameradel, så se etter resultater fra Plus-modellen i samletesten.

Den er bygget i aluminium, og den er syltynn. Under sju millimeter tykkelse er ikke hverdagskost for en mobiltelefon. Samtidig føles den meget solid i hånden.

Fra testen av Huawei P9

Premien har en verdi på knappe 5 000 kroner, og er gitt av Huawei. Vi kårer to vinnere i denne konkurransen som varer fra lørdag 6. august til lørdag den 13. august. Kåring av vinnere og utsending av premier skjer påfølgende mandag.

 
 

 

Adresseinformasjonen du legger inn i skjemaet under brukes kun til utsending av premier, og slettes kort tid etter at konkurransen er avsluttet.

Konkurransen ble avsluttet sø. 14. aug. 00:01.

  1. Hva er spesielt med det ene av de to hovedkameraene i Huawei P9?
  1. Hva heter systembrikken som driver Huawei P9?
  1. Har Huawei P9 fingeravtrykksleser?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen