KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 9
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 9

I dag kan du vinne mange flotte premier.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens Akam.no-premie er et ganske unikt produkt, i form av Panasonic HX-A100. I en verden hvor mobilprodusenter lager ha-på-dingser og kameraprodusenter lager tøffe kameraer for sporty folk, har Panasonic slått to fluer i en smekk. Dette kameraet kan du rett og slett ha på deg.

Amobil.no

Dagens Amobil.no-premie er en skikkelig bauta. I dag har du sjansen til å vinne et 12-måneders abonnement på Telenors største mobilbredbåndspakke. Som om ikke det var en god nok premie i seg selv, deler de i samme slengen ut nettbrettet Sony Xperia Tablet Z. 

 

Gamer.no

Dagens Gamer.no-premie er et hodesett kalt Creative Sound Blaster Evo Zx. Dette er et trådløst hodesett med stort fokus på lydkvalitet, som du enkelt kan koble til mobilen via NFC og Bluetooth. 

Hardware.no

I dag deler Hardware.no ut en pakke fra Zyxel: Du kan vinne en NBG6716-ruter, et USB-nettverkskort og en NSA 325 v2-NAS. Her kan du rett og slett bytte ut alt du har av nettverksutstyr i hjemmet med en solid pakke fra Zyxel. 

I tillegg deler de ut et 12-måneders Tek Ekstra-abonnement.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen