KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 4
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 4

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Enten du nettopp har tatt opp et kamera for første gang eller er en durkdreven hobbyfotograf kan du antagelig plukke opp et og annet triks fra veteranen Toralf Sandåker.

Dagens premie fra Akam.no er fotografiboken "Se med kamera", som tar for seg alt du kan trenge av informasjon innen fotografi og kamera.

 

Amobil.no

Bak luke nummer 4 i Amobil.nos julekalender finner vi nettbrettet Acer Iconia A1. Dette er en liten kraftplugg av et nettbrett, til tross for sin relativt lave pris. Det er både stilrent, enkelt og kraftig, og kjører naturlig nok Android. 

Gamer.no

Et av de heteste spillene denne høsten har vært det nye Call of Duty-spillet, Call of Duty: Ghosts. I dag deler Gamer.no ut en den såkalte Prestige-utgaven av spillet, hvor du får både spillet og en drøss av spennende tilbehør med. Her snakker vi både et unikt bonuskart, en bok, et "taktisk kamera" som kan ta bilder i 1080p og et militæraktig armbånd. 

Hardware.no

I dag skjuler Hardware.nos luke en dobbeltpremie. I dag har du nemlig sjansen til å vinne Bang & Olufsen-hodepluggene BeoPlay H3 og en miniprinter fra LG, kalt Photo Pocket. 

Hodesettet fra Bang & Olufsen ser som de fleste B&O-produktene på markedet både lekre og elegante ut, og skal kunne levere solid lyd tross sin lille størrelse. 

Photo Pocket fra LG er en bitteliten bærbar printer du kan koble til telefonen, for å printe ut bildene du tar nesten umiddelbart.

I tillegg deler de ut et 12-måneders Tek Ekstra-abonnement.

 

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen