KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 24
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 24

Den siste luken i julekalenderen skjuler noen helt utrolige premier.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Julaften er endelig her, og det er på tide å slå på stortromma i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Hos Akam.no har de spart et lekkert kamera til siste luke. I dag kan én heldig vinner  hanke inn et Panasonic Lumix GX7 med et 14 - 42 mm f/3.5 - 5.6 OIS kitobjektiv.  

Amobil.no

Nå som vi har kommet til slutten i julekalenderen vår, har Amobil.no en virkelig kanongave å by på. På selveste julaften har du nemlig sjansen til å vinne den digre Samsung-telefonen Galaxy Note 3. Men, det stopper ikke der! Gaven er nemlig levert av Telenor, som i tillegg til å gi deg en splitter ny telefon, også vil gi deg et årsabonnement på Komplett L-pakken deres. 

Gamer.no

Bak den 24. kalenderluken til Gamer.no finner vi i dag en PC-skjerm, spesielt myntet på spillere. Eizo Foris FG2421 er en 23,5-tommer stor skjerm, med en oppløsning på 1920 x 1080. Det spesielle med denne skjermen er en teknologi som gjør at den har støtte for en ganske ekstrem bildeoppdateringshastighet. Dette er perfekt for den kresne spilleren, som ikke vil gå glipp av en eneste detalj.

Hardware.no

Nå som selveste julaften har kommet, har Hardware.no spart den aller beste premien til siste luke. Bak luke 24 finner du en ferdigbygget kraftpakke av en PC fra Nordens største netthandelsaktør: Komplett.

Premien fra Komplett er spillmaskinen Komplett Gamer Premium - GTX 780 Edition. Denne har den firekjerners verstingprosessoren Intel i7 3820 under panseret, et Nvidia GeForce GTX 780-skjermkort, 16 GB minne og over en terabyte harddiskplass – så vel som en kjapp SSD. Premien har en verdi på nærmere 14 000 kroner.

 

 

Lykke til, og ha en fortreffelig julefeiring!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen