KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 23
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 23

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

I dag kan én heldig vinner i Akam.nos julekalender stikke av med det speilløse systemkameraet Nikon 1 AW1, inkludert det vanntette kitobjektivet 11-27.5 mm f/3.5-5.6.

 

Amobil.no

Hos Amobil.no kan du vinne den lekre toppmobilen fra Sony, Xperia Z1. Dette er en Android-telefon som både kan skryte av ekstrem ytelse, i tillegg til å være vanntett. 

Som om det ikke var nok med en av de beste mobilene på markedet, deler Amobil også ut ett eksemplar av de fine blåtannhodesettet Voyager Legend. 

Gamer.no

Hos Gamer.no kan du i dag vinne den lekre håndholdte konsollen PS Vita, et spill og et gavekort på PlayStation Network, slik at du kan kjøpe akkurat det du er ute etter til din nye spillkonsoll. 

Hardware.no

På lille julaften er det RiksTV som trår til med en solid premie hos Hardware.no. En flink og heldig leser kommer til å stikke av med et årsabonnement på RiksPakken. Dette er selskapets mest populære pakke, og inneholder et vell av både TV- og radiokanaler, samtidig som det gir tilgang til deres nettbaserte storsatsing.

I tillegg til denne pakken får vinneren en Strong SRT8965 mottakerboks med innebygget PVR, som gir muligheten til å pause, spole og ta opp TV-sendinger. 

Som vanlig gir Hardware.no også ut et årsabonnement til Tek Ekstra. 

Lykke til!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen