KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 21
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 21

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens Akam.no-premie er midt i blinken for deg som er glad i litt fart og adrenalinrush. Premien er nemlig actionkameraet GoPro Hero3+ Black Edition. 

Dette er det minste GoPro-kameraet hittil, og leverer videoopptak i oppløsning opp til 4k. Også på stillbildefronten stiller kameraet opp og kan skilte med 12 megapiksler stillbilder opp til 30 bilder i sekundet. 

Foto: GoPro

Amobil.no

I dag deler Amobil.no ut en skikkelig lekkerbisken av en mobiltelefon, nemlig den splitter nye Nexus 5 fra Google og LG. Denne er stappet full av det aller beste av maskinvare, og ettersom dette er en av Nexus-telefonene fra Google kommer den nyeste versjonen av Android, KitKat, forhåndsinstallert. 

 Gå til dagens luke på Amobil.no

Gamer.no

Bak dagens gamer.no-luke skjuler det seg intet mindre enn Final Fantasy XIV A Realm Reborn Collector´s Edition for PC. Her får du altså både et spill og masse andre lekre småting. 

Hardware.no

Hos Hardware.no kan du vinne universalfjernkontrollen Logitech Harmony Ultimate. Logitech har drevet med fjernkontroller i mange år, og har nå virkelig kommet frem til en oppskrift. Her får du både knapper og en skjerm å trykke på, slik at du kan kaste resten av fjernkontrollene i hjemmet. 

Hardware.no deler i tillegg ut et Tek Ekstra-abonnement. 

 

Lykke til!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen