KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 20
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 20

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens kalendervinner hos Akam.no vil få en Panasonic Lumix GM1 og det nye kitobjektivet Lumix G Vario 12-32 mm f/3.5-5.6. Lumix GM1 er et speilløst systemkamera, og er rett og slett knøttlite.

Foto: Kjersti Stuestøl/Akam.no

Amobil.no

Hvis du er ute etter en skikkelig diger telefon bør du bli med i dagens Amobil-konkurranse. Bak dagens luke finner du nemlig brettmobilen Sony Xperia Z Ultra, som har en skjerm på hele 6,4 tommer. Innsiden er ikke noe mindre heftig, og kan skryte av blant annet den splitter nye prosessoren Snapdragon 800 og 4G-støtte. 

 

 Gå til dagens luke på Amobil.no

Gamer.no

Hos Gamer.no kan du vinne tre spill til valgfri spillplatform: DMC: Devil May Cry, Lost Planet 3 og Dragon's Dogma: Dark Arisen.

 

Hardware.no

Hos Hardware.no kan du vinne en liten kombopakke, i form av et Netflix-abonnement for 6 måneder, i tillegg til en splitter ny Apple TV. Satt sammen har du en billig og fin måte å bruke det neste halvåret til å kose deg i sofaen med både filmer og TV-serier.

Hardware.no deler også ut et årsabonnement til Tek Ekstra. 

Lykke til!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen