KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 19
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 19

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens Akam.no-premie er et ganske uvanlig produkt. Canon Legria Mini er et bittelite kamera du kan sette fra deg på et bord, og få den til å filme alt du gjør. Fordelen er at det er bittelite, og du kan ta det med hvor enn du går.

 

Amobil.no

I dag deler Amobil.no ut et lekkert nettbrett fra Samsung, i form av Galaxy Tab 3 8.0. Denne har omtrent akkurat samme innmat som storebroren på ti tommer, men er til gjengjeld enda enklere å bære rundt på. Perfekt for deg som er mye på farta, eller som bare er ute etter et litt mindre nettbrett.

 Gå til dagens luke på Amobil.no

Gamer.no

Bak dagens gamer.no-luke skjuler det seg en Battlefield 4-pakke. Pakken inneholder både spillet, en T-skjorte og spillets premiumabonnement, som gir deg tilgang til alt av nedlastbart innhold de slipper i den kommende tiden. 

Hardware.no

Dagens Hardware-premie er en våt drøm for lagringsfanatikere. Premien er to lagringsenheter fra Seagate i form av den Seagate Central 4TB og den snerte eksterne harddisken Seagate Slim på 500 GB. Den førstnevnte er en nettverkssentral for lagring i hjemmet, mens sistnevnte er en liten og nett ekstern harddisk. 

Hardware.no deler også ut et årsabonnement til Tek Ekstra.

Seagate Central.
Seagate Central.

Lykke til!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen