Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 17

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens Akam.no-premie er et ganske unikt produkt, i form av Panasonic HX-A100. I en verden hvor mobilprodusenter lager ha-på-dingser og kameraprodusenter lager tøffe kameraer for sporty folk, har Panasonic slått to fluer i en smekk. Dette kameraet kan du rett og slett ha på deg.

Amobil.no

I dag gir Amobil.no ut to stykk Bluetooth-høyttalere i form av de lekre Sony SRS-BTS50. Disse er små og bærbare, og bruker NFC for rask og sømløs tilkobling til for eksempel mobiltelefonen din. 

Gå til dagens luke på Amobil.no

Gamer.no

I dag kan du få en skikkelig solid pakke hos Gamer.no. De deler nemlig ut en pakke fra Steelseries, bestående av gamertastaturet Steelseries Apex og den lekre spillmusen Rival. 

 

Hardware.no

Vi trenger alle litt musikk i hverdagen, og med dagens pakke fra Hardware.no vil du kunne nyte musikk på flere ulike måter. Først ut er et 6-måneders gavekort til den norske strømmetjenesten WiMP, formet som en LP.

I tillegg har du sjansen til å vinne lydanlegget Allroom Air. Sistnevnte er en skikkelig solid høyttaler du kan strømme musikk til fra mobilen eller nettbrettet ditt, og med det gigantiske musikkbiblioteket til WiMP bør du ha nok musikk å spille av.

 

Lykke til!

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen