KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 12
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 12

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens premie på Akam.no er et lite kamera fra Panasonic. Panasonic LUMIX DMC-SZ9 er klassisk og stilren på utsiden, og innvendig er det mye som vil glede den som vil ha et enkelt lommekamera.

Amobil.no

Hvis du vil ha en mobiltelefon som virkelig setter fokus på kamerabiten, er dagens Amobil-premie noe for deg. I dagens luke finner du nemlig Samsung Galaxy S4 Zoom, som er en slags hybrid mellom selskapets toppmobil og et lommekamera. 

Gamer.no

Dagens premie på Gamer.no er to heftige strategispill fra svenske Paradox: Europa Universalis IV og Crusader Kings II. I tillegg får vinneren to tilleggspakker til hver av spillene. 

Hardware.no

Bak dagens Hardware.no-luke finner vi en nettverkspakke fra D-Link. Her kan du vinne den lynkjappe AC-ruteren DIR-860L og den lille USB-pluggen DWA-182, som du kan koble til PC-en for å låse opp de lynraske hastighetene.  

I tillegg kan du vinne et 12-måneders Tek Ekstra-abonnement.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen