KONKURRANSE: Dette kan du vinne i luke 1
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Teknofil.no)

Dette kan du vinne i luke 1

Tek-nettverkets julekalendere er tilbake, med de beste premiene så langt.

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

I år sparker vi igang med noen skikkelig lekre premier:

Akam.no

Først ut er det supertynne systemkameraet Olympus Stylus 1 hos Akam.no. Med en saftig zoom på 28-300 mm med en fast blenderåpning på 2.8, satt på et supersmalt kamerahus, er dette kameraet for deg som vil ha ting i både pose og sekk.

Olympus Stylus 1.
Olympus Stylus 1.Foto: Olympus

Amobil.no

Hos Amobil.no kan du vinne toppmobilen Samsung Galaxy Note 3 og deres splitter nye smartklokke, Galaxy Gear. Disse to enhetene er som skapt for hverandre. Galaxy Note 3 har en diger skjerm du kan se på film eller surfe med, og med Galaxy Gear får du opp all informasjon du trenger fra mobilen. 

GalaxyGear_Note3-578-80.
Galaxy Note 3 og Galaxy Gear

Gamer.no

Gamer.no starter adventfeiringen med en spillsamling du neppe vil gå glipp av: The Elder Scrolls Anthology. Dette er samlingen av alle fem spillene i Elder Scrolls-serien, helt fra The Elder Scrolls: Arena til den nyeste Legendary-utgaven av Skyrim. I tillegg får du med ting som kart, bøker og annet tilbehør.

Elder Scrolls Anthology.
Elder Scrolls Anthology.

Hardware.no

Hardware.no starter desember med en liten lekkerbisken fra Samsung, nærmere bestemt den bærbare PC-en Samsung ATIV Book 9 Lite.

Denne lekre maskinen har en 13-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler, og på innsiden finner du en firekjernet AMD-prosessor klokket til 1,4 GHz. Den har fire GB minne og en 128 GB SSD.  

I tillegg deler de ut ett 12-måneders Ekstra-abonnement.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen