KONKURRANSE: Den sjette luken i romjuls-kalenderen er åpnet
Konkurranse

Den sjette luken i romjuls-kalenderen er åpnet

Gaveutdelingen fortsetter, selv etter julaften.

De 24 første dagene i desember er forbi, julematen er spist opp og alle gavene er pakket opp. Kanskje det er koselig, men er det ikke også litt kjedelig å slutte med gavene bare fordi adventskalenderen slutter den 24.? 

I år fikk Tek-nettverket inn så mange gaver fra gavmilde produsenter at vi rett og slett ikke hadde plass til alle sammen i julekalenderen. Derfor har vi valgt å utvide kalenderen frem til nyttårsaften, slik at enda flere har sjansen til å vinne en lekker premie før året er omme. 

Dagens konkurranse

I dag er det Logitech som leverer premien til Teks lille Romjulskalender. Du har sjansen til å vinne den nye trådløse spillmusen G602, og tilhørende musematte. Dette er en spillmus som klarer å gi deg god nøyaktighet, uten at du trenger å irritere deg over en klønete kabel. Den holder ut i over 250 timer i spillmodus før du må lade den, og takler en DPI på opptil 2500. 

Les mer om Logitech G602 hos Hardware.no »

Siden spillopplevelsen ikke helt blir den samme uten skikkelig lyd, slenger Logitech i tillegg med stereohøyttalerne Z200. Disse kommer med en egen liten knapp for ekstra bass på siden av høyttalerne, i tilfelle du vil skru opp bassen litt ekstra.  

For å ha sjansen til å vinne de to premiene er du nødt til å svare riktig på spørsmålene under. 

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel torsdag 2. januar. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Lykke til!

 

Konkurransen ble avsluttet ma. 30. des. 23:59.

  1. Hvor mange timer skal musen vare i «Endurance»-modus?
  1. Hvor mange knapper totalt har musen?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen