KONKURRANSE: Den femte luken i romjuls-kalenderen er åpnet
Konkurranse

Den femte luken i romjuls-kalenderen er åpnet

Gaveutdelingen fortsetter, selv etter julaften.

De 24 første dagene i desember er forbi, julematen er spist opp og alle gavene er pakket opp. Kanskje det er koselig, men er det ikke også litt kjedelig å slutte med gavene bare fordi adventskalenderen slutter den 24.? 

I år fikk Tek-nettverket inn så mange gaver fra gavmilde produsenter at vi rett og slett ikke hadde plass til alle sammen i julekalenderen. Derfor har vi valgt å utvide kalenderen frem til nyttårsaften, slik at enda flere har sjansen til å vinne en lekker premie før året er omme. 

Dagens konkurranse

Årets femte romjulskalender-premie er en lekker dobbeltpremie i form av den lekre høyttaleren Sound Step Recharge og den digitale vekten iHealth Wireless Scale, levert av EET AS.

Med Sound Step Recharge får du mye lyd i en kompakt innpakning. Høyttaleren har dockingplass til både iPhone og iPad, og er som navnet tilsier oppladbar. Høyttaleren kan plasseres hvor enn du vil, og skal kunne spille musikk i opptil seks timer i strekk på én oppladning. 

iHealth Wireless Scale er en vekt som bruker Bluetooth for å snakke til telefonen din. Med en medfølgende applikasjon som du laster ned til mobiltelefonen din, kan du holde følge med vekten din. Dette passer perfekt i samarbeid med andre helse-applikasjoner.

Les Amobil.nos samletest av apper som får deg i toppform »

For å ha sjansen til å vinne de to premiene er du nødt til å svare riktig på spørsmålene under. 

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel torsdag 2. januar. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Lykke til!

 

Konkurransen ble avsluttet ma. 30. des. 00:01.

  1. Hvilken treningsapp kan du bruke sammen med Withings-badevekten?
  1. Hvilken treningsapp er best ifølge Amobils test høsten 2013?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen