Konica Minolta DiMAGE X50 annonsert

 

Større bilder i prisguiden

Dette blir et av de minste kameraene på markedet med 5 Megapiksler oppløsning, og i likhet med Sony Cyber-Shot DSC-T1 beveger ikke objektivet seg ut av kamerahuset under fotografering.

Kameraet skal ha lynrask oppstart og utløserforsinkelse, men mest spesielt er det at kameraet velger motivprogram (nattportrett, solnedgang mv.) automatisk. Man kan heldigvis også velge dette manuelt.

Pressemelding

Konica Minolta DIMAGE X50, et raskt 5.0 megapiksel digitalkamera i et elegant og moteriktig design

Konica Minolta DIMAGE X50 er et nytt og smidig 5.0 megapiksel digitalkamera med en ekstremt rask oppstartstid, et zoomområde på 37-105 mm og en stor og tydelig 2” tommer stor LCD-skjerm. DIMAGE X50 imponerer med sine kraftfulle funksjoner, men er allikevel så liten at den lett får plass i lommen, og det elegante og moteriktige designet kommer til å gjøre dine omgivelser grønne av misunnelse.

Det slanke formatet, bare 83,5 x 62 x 23,5 mm, gjør at kameraet lett sklir ned i jakke- eller skjortelommen. Og vekten er kun 120 gram. Fra har trykket inn PÅ-knappen tar det bare 0.5 sekunder før du kan fotografere det første bildet, og med en avtrykksforsinkelse på bare 0.06 sekunder risikerer du aldri å være for sen i avtrekket at du går glipp av et perfekt motiv.

For ytterligere å bevise sin enestående raskhet, så velger kameraet automatisk det motivprogrammet som passer best til ditt motiv. Alternativt kan du selvfølgelig også manuelt velge mellom portrett, sport, landskap, solnedgang, nattportrett eller tekst. De forhåndsinnstilte motivprogrammene bidrar uansett til bedre bilder uten videre anstrengning.

Det nye kameraet gir skarpe og høyoppløselige bilder takket være en 5.0 megapiksel CCD og et optisk system av høy kvalitet. På høyeste oppløsning gir den deg bilder i fotokvalitet opptil 26 x 35 cm ved 150 dpi utskriftsoppløsning.

Objektivets revolusjonerende konstruksjon, hvor linsen aldri stikker ut av kameraet, har et optisk zoomområde på 37-105 mm. Du kan fotografere så nærme som 10 cm på alle brennvidder, og en makroinnstilling gjør det mulig å ta bilder på kun 6.0 cm.

Det er lett å fotografere med DIMAGE X50. På kameraets baksid finnes en stor 2” tommer LCD-skjerm (52 mm) som gjør det lett å se de små detaljene i motivet. Alle innstillinger vises i displayet med tydelige ikoner, og menyene er lette å navigere i takket være skjermens størrelse.

Kameraet støtter bransjestandarden PictBridge for direkte tilkobling til skriveren. Du kan derfor skrive ut bilder direkte fra kameraet uten å gå via PC’en, og alle utskriftsinnstillinger i kameraet.

Pris og tilgjengelighet
DIMAGE X50 finnes i tre farger; sølv, rød og svart.
Kameraet vil være i handelen fra medio august 2004.
Pris i butikk vil være ca. 4.000,-

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen