Konica Minolta DiMAGE X31 annonsert

I den engelske og norske pressemeldingen legger Konica Minolta vekt på at det nye kameraet er tynt, raskt og at det har god "makrofunksjon". Kameraet kan nemlig fokusere helt inntil 10 cm, og det uten at man må trykke på en egen knapp for å aktivere makromodusen. Brukervennlig.

Kameraet er et pek-og-klikk kamera uten avanserte funksjoner, og både prisen og størrelsen burde tilsi at kameraet skulle passe godt for folk flest.

Pressemelding

15/6/2004

Konica Minolta lanserer DIMAGE X31, raskt og brukervennlig med 3.2 megapiklsler

Konica Minolta introduserer DIMAGE X31, et digitalkamera som kan skryte av en forbløffende kombinasjon av rask oppstart, intuitiv brukervennlighet og 3.2 megapiksler, alt pakket inn i et slankt og stilig design.

DIMAGE X31 er et brukervennlig, kompakt digitalkamera utstyrt med Konica Minolta’s eiendommelige innebygde 3x optiske zoom, som gjør kameraet slankt og kompakt selv med kameraet og zoom’en i bruk. Kameraet er 24.5 mm tynt og veier så lite som 115 gram. Du putter det enkelt ned i jakke- eller skjortelommen så du kan ha det med deg hvor enn du er. Den nye modellen har 3.2 millioner piksler som leverer bilder i høy kvalitet på tross av det er et av de slankeste og letteste kameraene i sin klasse.

Skru på DIMAGE X31 og kameraet er klar til å fotografere etter bare 1.0 sekunder. Dette er et at de raskeste 3 megapiksel kameraene på markedet, og med kun 0.1 sekunders avtrykksforsinkelse mister du aldri sjansen for gode øyeblikksbilder.

Et nytt logisk ikonbasert menysystem (GUI = Grafic User Interface) gjør kameraet veldig brukervennlig. Når du trykker på menyknappen dukker det opp noen ikoner på skjermen som brukeren intuitivt vet hva betyr, det er ingen kompliserte innstillinger, bare enkle og nødvendige funksjoner. For å spille av bilder eller filmklipp er det en egen knapp dedikert for å bytte mellom opptak og avspilling.

DIMAGE X31 er rett og slett så enkelt å bruke som det ser ut.

For den kreative har kameraet noen enkle funksjoner for bildebehandling; legg inn rammer på bildene eller sett sammen to bilder til et. For enda mer kreativ utfoldelse kan du spille inn filmklipp kun begrenset til kapasiteten på minnekortet ditt.

Du trenger ikke å laste bildene inn på en PC for utskrifter. DIMAGE X31 er kompatibelt med bransjestandarden PictBridge for utskrifter direkte på fotoskriver.

DIMAGE X31 bruker 2 stykk vanlige AA batterier, enten alkaliske eller oppladbare Ni-MH batterier, og bildene lagred på SD- eller MMC-kort. Kameraets størrelse er 86x67x24,5mm og vekten er 115 gram.

Pris og tilgjengelighet
Kameraet vil finnes i handel fra slutten av juni 2004.
Pris i butikk er 1.999,-

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen