Konica Minolta DiMAGE G530 - superrask lettvekter

Konica Minoltas G-serie er den eneste som er beholdt fra Konicas tidligere portefølge, alle de andre kameraene til produsenten er videreføringer av Minolta-kameraer. Konica Minolta DiMAGE G530 er etterfølgeren til Konica Revio KD-510Z, som senere også ble hetende Konica Minolta DiMAGE G500. Dette kameraet har Akam.no testet her. Vi fant at kameraet var glimrende i godt lys, men at egenskapene i svakt lys var for dårlige.

På G530 skal ytelsen være enda bedre enn på forgjengeren. Oppstartstiden oppgis til kun 0.8 sekunder. Videre skal autofokusen gjøres unna på kun 0.25 sekunder, og utløserforsinkelsen skal være på 0.03 sekunder.

Det lekre skyvedørsdesignet er beholdt på modellen, og byggematerialet er en kombinasjon av aluminium og børstet stål. Konica Minolta har klart å gjøre kameraet enda litt mindre og lettere enn forgjengeren.

Dessverre har også størrelsen på bildebrikken krympet, noe som kan gi mer støy i bildene. Til gjengjeld er zoom-området blitt mer fornuftig, med 34-102 mm. Kameraet har fått en ny supermakromodus der det kan fokusere helt ned til 2 cm.

En sammenlikning mellom G500 og G530 finnes her.

Noen nettbutikker har allerede fått inn kameraet, og prisen ser ut til å ligge på i underkant av 3000 kroner. Priser, spesifikasjoner og høyoppløselige bilder finnes i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen