Konica med kjedelig oppdatering av KD-400Z

Utviklingsavdelingen hos Konica ser ut til å ligge på lavgir for tiden. Grunnen er kanskje den forestående sammenslåingen av Konica og Minolta, med de usikkerheter dette kan medføre.

Nye Konica Revio KD-410Z mister "Digital" fra navnet sitt. Sannsynligvis markerer dette at alle fremtidige kameraer fra Konica kommer til å være digitale. Det var på høy tid at gamle KD-400Z ble byttet ut, men det er desto mer skuffende å se hvor lite Konica har endret.

Designet er ørlite forandret, men mesteparten av innmaten ser ut til å være identisk. Begge kameraene har en 1/1.8 tommers bildebrikke på 3.92 Megapiksler. Begge har en 3x optisk zoom tilsvarende 39-117 mm; en kraftigere vidvinkel ville vært å foretrekke.

Begge kameraene støtter MemoryStick (!), MMC-minne og SD-minne, i tillegg til en ørliten buffer på 2 MB.

KD-410Z er et typisk point-and-shoot kamera, med minimalt av manuelle funksjoner. Størrelsen og designet plasserer kameraet i Ixus-klassen, men forgjengeren har vært for dyr til å konkurrere mot Canon-modellen. Den nye modellen er klar for markedet allerede nå, til en pris på kr. 4995. Dette er trolig for dyrt til at Konica klarer å kapre særlig store markedsandeler fra Canon, til tross for at Konica-kameraet har langt raskere oppstartstid (1.3 sekunder) og bedre batterikapasitet.

Du kan se omfattende spesifikasjoner på KD-410Z her. Du kan også sammenlikne spesifikasjonene direkte mot gamle KD-400Z her. Vær oppmerksom på at spesifikasjonene kan være mangelfulle.

På neste side kan du lese pressemeldingen fra Konica.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen