Test

Konftel 60W

Har du noen gang hatt behov for å dele en mobilsamtale med andre? Da har du kanskje oppdaget at den innebygde høyttalerfunksjonen i mobiltelefonen din ikke alltid fungerer like bra. Spesielt ikke om flere personer deltar i samtalen.

Da kunne det vært greit med en konferansetelefon som kan kobles til mobiltelefonen. Det finnes i dag flere løsninger for dette. En av dem er den bærbare modellen U2U som vi testet i oktober 2004. Du kan også prøve en hybridløsning som Supertooth, en bilsettløsning vi testet i vinter.

Denne gangen har vi testet en mer stasjonær variant. Konftel 60W er en høyttalende konferansetelefon som blant annet kan kobles til mobiltelefonen din via blåtann. Om du vil ha en høyttalende løsning til vanlig fasttelefon, eller til PC-en, kan W60 også brukes til dette.

Konftel 60W er en stor og tung boks som er beregnet for bruk på kontorpulten eller på møtebordet. Med denne installert, er tanken at alle rundt bordet skal kunne høre hva personen på andre enden av tråden sier, og at han skal høre de som sitter rundt bordet.

Men er det bedre å bruke denne løsningen fremfor telefonens høyttalerfunksjon? Vi har tatt for oss Konftels egenskaper som trådløs høyttalende konferansetelefon.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen