Komplett starter salg av bærbare PCer fra Medion

Modellen som Komplett.no kommer til å føre i første omgang heter Medion MiM2030. Sistnevnte er en maskin som retter seg hovedsakelig mot entusiaster. Her er det snakk om en 15,4” WXGA skjerm i bredformat og en oppløsning på 1200x800. Pikslene vises ved hjelp av det råeste grafikkbrikken som finnes på markedet, nemlig den mye omtalte MOBILITY Radeon 9700 brikken fra ATI. Brikken har ”kun” 64MB DDR RAM vel å merke, men det holder lenge for en bærbar som har en maks oppløsning på 1200x800. Trådløs LAN er kommer integrert i maskinen. Det er faktisk den første maskinen vi har sett i salg med WLAN kort fra Intel med støtte for 802.11g. Vi kan ellers nevne Intel Pentium –M prosessor, fire USB 2.0 porter, 4-i-1 minnekortleser, mikrofoninngang, VGA-utgang, 10/100Mbit LAN, DVD-brenner og modem.

Komplett.no / Medion leverer maskinen med Microosoft Windows XP Home, Microsoft Works 7.0, Nero Burning ROM 6.0, Power Cinema og Pinnacle Instant Copy. Programvareutvalget er ganske greit med andre ord.

Prisen er slettes ikke ille, herligheten koster 17 295.- ink.mva. Komplett tilbyr også andre billigere versjoner av maskinen, dersom du ikke ønsker å betale nærmere 17 500,- for den råeste modellen. Maskinene ventes på lager i slutten av mars, men det er fullt mulig å bestille maskinen allerede nå.

PS! Modellen er en Centrino utgave av en maskin vi testet fra Zepto i fjor. Sjekk linken til test av maskinen lenger ned på siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen