Anbefaling

Komplett fotosystem i en boks

 

 

 

Nytt fra Kodak – Et komplett system i en enkelt boks

 

Nå tilbyr Kodak en alt-i-ett digital fotopakke. Sammensetningen av nye KODAK EASYSHARE digitalkamera i C-serien,  printerdocker og programvare, gir brukeren et komplett fotograferingssystem.

 

 

Oslo 13. juni 2005 – Eastman Kodak Company gjør det nå raskt og enkelt å ta, skrive ut og dele KODAK-bilder, takket være smarte, innovative pakkeløsninger som kombinerer prisbelønte EASYSHARE digitalkamera, PrinterDocker og programvare. Kodak`s nye pakkeløsninger gjør det enkelt å kjøpe et komplett og personlig fotograferingssystem, samt å dele bilder kun minutter etter du kommer hjem fra butikken med det – med eller uten datamaskin.

Pakkene inkluderer nye KODAK EASYSHARE digitalkamera i C-serien, de nylige lanserte C360-, C330- og C310-modellene, samt C340- og C300-modellene som er lansert tidligere. I tillegg er EASYSHARE PrinterDock Series 3 og EASYSHARE-programvare inkludert. Kun ved å plassere kameraet på PrinterDocken og trykke på én knapp, kan brukerne skrive ut bilder på bare 90 sekunder.  Pakkene har en veiledende utsalgspris på mellom NOK 1795,- og 3295,- inkl. moms, avhengig av modell, og vil være tilgjengelige i butikken fra juni og august.

"KODAK EASYSHARE digitale fotoløsninger er svaret for travle foreldre, besteforeldre og andre som tar steget inn i den digitale fotoverdenen", sier Mary Hadley, direktør for digitale stillbildekamera i Eastman Kodak Company. "Siden 2001 har EASYSHARE-systemet satt standarden for forenklet fotografering og fotoutskrift på verdensbasis. Disse nye pakkene gjør det enda enklere å kjøpe et komplett system, uten å bekymre seg for om du har fått tak i de "riktige" delene. Den jobben har vi gjort for deg."

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen