Komplett.no blir mobiloperatør
(Bilde: Skjermdump)

Komplett.no blir mobiloperatør

Storaktør på mobiltelefoner går inn i mobilmarkedet med svære datapakker til gode priser.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Komplett.no er Norges største nettbutikk for forbrukerelektronikk. I 2015 solgte selskapet 175.000 mobiltelefoner. Nå går de inn i mobilmarkedet som operatør i Telenors nett, skriver Dagens Næringsliv.

Telenor og Telia har en samlet markedsandel på 94,5 prosent i det norske mobilmarkedet. Sist Nasjonal kommunikasjonsmyndighet presenterte tall for det norske ekom-markedet, var det ingen av konkurrentene som hadde over to prosents markedsandel.

I dette markedet har Komplett som mål å bli en av de største operatørene i løpet av et par år.

Billigere for storbrukerne

Det skal de ikke gjøre ved å være billigst. For abonnementet med den billigste datapakka, tar Komplett 249 kroner for én GB data. Det er 2,5 ganger så mye som billigste operatør, Ice.

Ice leverer i tillegg sitt abonnement med en nedlastingskapasitet på inntil 50 Mbit/s, mens Komplett leverer 10 Mbit/s på det billigste abonnementet og 20 Mbit/s på de dyrere pakkene.

Kompletts abonnement kommer med 1 GB, 4 GB, 10 GB og 20 GB data. Bank ID og fri gjesting i EU er inkludert. Mens den billigste pakka koster 249 kroner, er prisen for den dyreste 499 kroner. Abonnementene har ingen bindingstid.

Det er ingen tvil om at Komplett satser på de kundene som kjøper store datapakker og dyre mobiltelefoner. Det er først på abonnementet med den største datapakka, 20 GB, at selskapet begynner å hevde seg i toppen prismessig.

Komplett har også andre store planer: 
Komplett vil bli «Nordens Amazon» i løpet av året »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen