Komplett Mobil lanserer nye abonnement fra og med i dag.
Komplett Mobil lanserer nye abonnement fra og med i dag. (Foto: Stein Jarle Olsen, Tek.no)

Komplett Mobil lanserer nye abonnement, inkluderer SMS og MMS til hele verden


Komplett Mobil varsler i dag at de lanserer tre nye abonnementsstørrelser, nemlig 10 GB, 15 GB og 40 GB. 

Disse vil koste henholdsvis 349, 399 og 599 kroner i måneden. 10 GB er for øvrig et abonnement tilbød tidligere, men på et tidspunkt valgte å øke til 12 GB for samme pris. Nå gjenintroduseres altså dette. 

SMS og MMS til hele verden 

Slik så prisene ut for trafikk fra Norge til utlandet ut tidligere. Nå blir altså SMS og MMS kostnadsfritt. Foto: Skjermdump

Komplett varsler også at de fremover inkluderer SMS og MMS til alle land i sine abonnement, altså SMS som sendes fra Norge til utlandet. Tidligere har dette kostet  1,99 kroner per stykk for SMS og fem kroner per stykk for MMS. 

Det kommer i tillegg til en annen ting vi i Tek.no har gitt Komplett Mobil mye honnør for, nemlig at de har trafikk i land som USA og Thailand inkludert, akkurat på samme måte som fri EU-roaming. 

– Dette bygger på vår filosofi om at det skal være enkelt å være kunde hos
Komplett Mobil, og kundene skal ha minst mulige bekymringer knyttet til ukjente kostnader, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Komplett Mobil i en pressemelding. 

Blant de billigste 

Under ser vi på hvordan Kompletts nye abonnement hevder seg mot konkurrentene. For de to øverste inkluderer vi også alternativene utenom Chili, ettersom vi foreløpig ikke vet hva som kommer til å skje med abonnementet deres.

Chili må nemlig svare Nkom innen fredag 23. november, etter at Nkom varslet at de kom til å komme med et pålegg som krever at Chili endrer vedtektene for abonnementet

  Komplett Mobil Billigste konkurrent Pris konkurrent
10 GB 349,- Ice 10 GB/Chili 12 GB 349,-
15 GB 399,- Chili Fri Data/Ice 15 GB 399,-
40 GB 599,-

Chili Fri Data/
Happybytes 40 GB + Fri

399,-/
625,-

Komplett legger seg altså på nivå med Ice for de to minste av de nye abonnementene. Ice lanserte også nylig nye abonnementsalternativer, i tillegg til at de økte datamengdene betraktelig for enkelte kunder. 

Lenger opp er det selvfølgelig Chili Fri Data som gir mest for pengene, men vi vet altså foreløpig ikke hva som kommer til å skje med dette abonnementet. Sammenliknet med Telenor og Telias 40 GB-abonnement ligger Komplett en hundrelapp under.

Også verdt å merke seg er Happybytes, som har en annen prismodell enn de øvrige. Der koster 40 GB data 575 kroner i måneden, eventuelt pluss 50 kroner for fri ringing, SMS og MMS. 

Endringene går ut på Kompletts hjemmesider klokken 09 i dag. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen