Kompaktkamera med dreibar optikk

Alternativ tekst mangler
Coolpix S10 har fått 10x zoom og er kombinert med sensorbasert vibrasjonsreduksjon. Vibrasjonsreduksjonen motvirker kamerarystelser, slik at du kan ta bilder i mindre lys, selv med full tele, uten at de blir uskarpe. Kameraet har også lyssterk optikk, f/3,5, som skal gjelde for hele zoom-området. Lysfølsomheten for Coolpix S10 er på maksimalt ISO 800, som vil kunne gi bedre bilder i mørke omgivelser. På mange måter er det bedre om produsentene forbedrer kvaliteten på de lavere ISO-verdier i stedet for å konkurrere om å ha det kameraet med høyest ISO-verdi, som ofte gir veldig kornete bilder.

Sammenligner vi S10 med Kodaks V610 som ble lansert i vår, er det veldig mange likhetstrekk når det gjelder de tekniske spesifikasjonene. Begge kameraene har ca. 6 megapiksler oppløsning, objektiv med brennvidden 38-380mm i tillegg til flere andre likheter. Utseendemessig er det ganske stor forskjell mellom S10 og V610. Nikons S10 har et dreibart objektiv som gjør det mulig å ta bilder i mange forskjellige spennende vinkler, og komponere mange actionfylte bilder.

Alternativ tekst mangler

S10 har i likhet med nylanserte S9 også fått tre bildeinnovasjoner for å stille inn fokus på menneskers ansikt, fjerne røde øyne, og unngå undeksponerte bilder. S10 har også PictBridge som gjør det mulig å skrive ut bildene direkte fra kamera, uten å måtte ta det gjennom en pc.

Coolpix S10 er ventet i butikkhyllene i løpet av september, og vil koste ca. 3600kr.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen