Kompakte fotoskrivere fra HP

Alternativ tekst mangler

Skriverne er små, lette å ta med seg, og veldig greie å ha på hylla i stua, på hytta, eller med på tur. Alle har oppløsning på 4800 x 1200 punkter, og skriver ut et bilde i 10x15-format i beste kvalitet på ca halvannet minutt. De har innebygd kortleser for alle vanlige minnekort, men du må ha adapter for Memory stick Duo og MiniSD.

Så vidt vi kan se, vil du få den samme utskriftskvaliteten fra alle modellene, og de skriver også i omtrent samme hastighet, slik at forskjellen på skriverne blir funksjonaliteten. Da blir det opp til deg å velge hvilke funksjoner du trenger.

Den minste skriveren, Photosmart A516, har liten skjerm for navigering, og ikke mye ekstra fancy funksjonalitet. Det er ikke mulighet for å skrive ut i 13x18cm.

Alternativ tekst mangler

Går du opp et trinn til Photosmart A618, får du bedre skjerm på 6,1cm, og en del redigeringsmuligheter i skriveren. Det er nyttig hvis du ikke har skriveren koblet til en PC. Det er også innebygd blåtann, så du kan skrive ut rett fra mobiltelefonen dersom denne har støtte for blåtann.

Toppmodellen, A717 har enda litt større skjerm, og mer avanserte redigeringsmuligheter. Skriveren har en såkalt ”Fotofiks”-kanpp, som automatisk fjerner røde øyne, gjør fotografiene skarpere med mer. Skriveren har også tilkobling til TV, så du kan vise bildene dine til flere, uten å skrive dem ut. A717 har blåtann som ekstrautstyr.

Skriverne har veiledende pris på henholdsvis 899,- 1499 og 2299,- kroner, og vil være tilgjengelig i midten av august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen