Kompakt og lite - for spillere

Alternativ tekst mangler

AOpen G325 er større en den typiske SFF-maskin, men likevel mindre enn det typiske kabinett. Poenget er at spillerne skal få et kabinett som får plass til det man trenger av utstyr, samtidig som det er såpass lite at det er greit å ta med seg. Selve kabinettet er produsert i stål, men dette får ikke den største konsekvensen for vekten på grunn av den lille størrelsen.

Internt er det plass til et standard micro-ATX hovedkort. Utvalget av slike kort er noe dårligere enn ATX, men man står likevel uendelig mye friere enn ved SFF-maskiner. Dimensjonene på G325 er på 28 x 40,5 x 26 centimeter.

Strømforsyningen plasseres på utsiden av kabinettet. Denne følger ikke med, men kabinettet støtter standard ATX-strømforsyninger. Dermed bør man holde seg til strømforsyninger som har vifte på undersiden, typisk versjonene med 12 centimeters vifter.


Alternativ tekst mangler
Strømforsyningen "henger" på utsiden

Videre har man plass til en optisk enhet og tre harddisker. En av harddiskplassene kan brukes til en diskettstasjon hvis man skulle ønske. Internt er kabinettet bygget opp av flere uttagbare moduler og harddiskfestene er utstyrt med vibrasjonsdempende oppheng.

AOpen har ikke vært spesielt konservative ved valget av farger. På sidene av kabinettet er det noen store røde finner. Fronten har en sølv-finish, mens sidene er holdt i sort.

G325 er planlagt tilgjengelig i april, med en pris på rundt 85 Euro (ca 690 NOK) uten moms.

(Kilde: AOpen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen