Kompakt høyttalersystem

Den canadiske høyttalerprodusenten Paradigm har nylig annonsert et høyttalersystem kalt Millenia One som skal passe de med liten plass som har en forkjærlighet for runde kanter og skinnende flater. Hvis man legger til subwooferen Millenia Sub til pakken, vil man også få et komplett 5.1-anlegg.

Millenia One
Millenia One
Millenia Sub
Millenia Sub

Man får Millenia One som enten 2.0- eller 5.0-system, og høyttalerne har en høyde på 19,5 cm, samt tar i bruk en liten diskanthøyttaler i aluminium på bare 25 mm og et 15,5 cm kjegleformet drivtrinn for bass og mellomtoner – også i aluminium.

Millenia Sub, som kommer utenom, har en høyde på 38,25 cm og en bredde på 12,5 cm, og er forsynt med en forsterker på 300 watt. Millenia-serien kommer i enten hvitt eller svart.

De små høyttalerne i Millenia One har en frekvensrespons på normalt ±2 dB mellom 120 Hz til 20 kHz. Effektområdet til passende forsterkere er mellom 15 og 100 watt, og input er på maks 50 watt.

Sensitiviteten i et vanlig rom/ekkofritt rom er 89 dB/86 dB, og impedansen er forenlig med 8 ohm. Subwooferen har en frekvens mellom 35 og 150 Hz, og kommer også med mulighet til trådløs overføring.

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Millenia One 5.0-system vil få en pris på rundt 12 000 kroner, og hvis man inkluderer Millenia Sub øker prisen til 24 000. Det er ikke klart om eller når Millenia-systemet vil komme til Norge, men den norske distributøren av produkter fra Paradigm er uansett Audiocompaniet.

(Kilder: Paradigm, Techradar, What Hi-Fi?)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen