Kommer Nokia N93 i dag?

   Nokia N93

Dimensjoner: 11,8 x 5,55 x 2,8 cm, 180 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS, EDGE, 3G

Maskinvare: Wi-Fi, Blåtann 2.0, USB 2.0, infrarød, MiniSD-minnekort (128 MB medfølger). 50 MB innebygget.

Batteri: Tale: 3,7 t (3G) / 5,1 t (GSM). Hviletid: 10 døgn.

Skjerm: TFT, 262 144 farger, 240 x 320 piksler, 2,4 tommer.

Ytre skjerm: 65 536 farger, 128 x 36 piksler, 1,1 tommer.

Kamera: 3,2 megapiksler, autofokus, frontkamera.

Øvrig: Mp3-spiller, radio, videospiller, MMS, epost, wap 2.0, Lynmeldinger

Den er stor, den er tjukk, den er blytung og den har alt. Nå kan du straks gå til innkjøp av Nokias multimediabeist. Vår lanseringsguide viser at N93 er på vei inn i butikk.

Mobilbutikker Amobil har snakket med bekrefter dette, og hevder at det er en mulighet for at N93 dukker opp i butikkhyllene i løpet av dagen.

Hvis du ennå ikke har brukt opp feriepengene dine, kan du ta turen innom den lokale mobilbutikken og blakke deg. En N93 koster i skrivende stund nemlig fra 6200 kroner på nett. Regn med en ekstra tusenlapp i butikk.

Til gjengjeld får du en mobiltelefon som tar de fleste utfordringer på strak arm.

Når du er hjemme, kan du la hjemmenettverket ditt stå for internettilgangen. N93 støtter nemlig Wi-Fi, og har uPnP-støtte. Dermed kan du også bruke telefonen som medieavspiller via PC-en, eller en egen mediesenterboks du kobler til TV-en din.

Om du vil kutte ut mellomleddene, kan N93 kobles direkte til TV-en med en kabel.

Når du beveger deg utendørs, sørger 3G-støtten for at du får høy hastighet i mobilnettet, og videosamtaler. EDGE gjør at hastigheten holder seg på et akseptabelt nivå når du er utenfor 3G-dekning.

Hvis du har en fotograf i magen, har N93 et 3,2 megapikslers kamera med autofokus, som også tar opp video i det Nokia kaller DVD-aktig kvalitet. Det skal sies at det neppe er mange videoentusiaster som vil si at tungt komprimert 640 x 480 pikslers oppløsning kan kalles DVD-kvalitet. Likevel er opptakene etter vår erfaring bedre enn på noen annen mobiltelefon hittil. Om du vil se selv, kan du laste ned et videoklipp gjort med telefonen.

Skjermen på telefonen lar seg beskue i både høydeformat og breddeformat. Dermed er det bare å vri skjermen på plass, slik at du kan titte på videoer, surfe på nettet og annet i bredt format.

Med i esken til telefonen får du en 128 MB minnekort, stereo hodesett, USB-kabel, TV-kabel, beskyttelsesfutteral og en liten bærestropp i tillegg til lader og batteri.

Om du vil kjøpe en mobiltelefon til prisen av en bærbar PC, er det bare å tømme kontoen og løpe til nærmeste mobilbutikk. Som nevnt innledningsvis, viser prisguiden at du må ut med minst 6200 kroner for en N93. Ingen av nettbutikkene har imidlertid telefonen inne, så om du vil ha en i dag, bør du regne med å gi over 7000 kroner i en mobilbutikk. Litt tålmodighet kan altså spare deg en pen slump penger.

Vil du vite mer?

Venter du på andre telefoner? Vår lanseringsguide forteller deg når din neste telefon er å finne i butikkene.

(Kilder: Nokia.no)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen