Kommer med mer spillutstyr

For en tid tilbake blåste Microsoft liv i sin Sidewinder-serie igjen. I forbindelse med Games Convention i Leipzig lanserer Microsoft to nye Sidewinder-produkter, og skal vi tro Microsoft rett er dette bare starten.

Sidewinder X5 Mouse

X5 har ni knapper, hvorav fem av dem kan tilpasses av brukeren. Musen har 2000 DPI og 7080 FPS. DPI-inntstillingene skal kunne stilles inn under bruk, noe som er meget praktisk i en rekke spill.

Veiledende pris vil være 499 kroner. Musen vil komme i butikkene i september.


Sidewinder X6 Keyboard

Sidewinder X6 skal være det første tastaturet som Microsoft har utviklet fra grunnen av. Den numeriske biten av tastaturet har kontakter på begge sider og kan kobles på den siden av hovedtastaturet som man selv ønsker. Tastene er bakgrunnsbelyste, og man kan selv sette intensiteten på lyset.

Videre har Microsoft utviklet et Cruise Control-system, som gjør at man slipper holde en knapp inne for å gjenta en handlig, kjekt når man er langt unna der kampene foregår. Man kan også få opptil 90 makroer per spill og programvaren til tastaturet skal selv merke om man bytter spill og aktivisere den riktige profilen for det aktuelle spillet.

Prisen for herligheten skal være 699 kroner her i Norge. Tilgjengeligheten er satt til september.

(Kilde: Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen