Kommer Dells minimodell snart?

Dell har kastet seg på lasset og har skapt sin egen billige minimaskin. Dell Inspirion Mini er deres motsvar til den mye omtalte Asus Eee-PC. Maskinen ble nylig lansert i USA, men Dell har sagt de vil se an salget her før de planlegger å ta den til Norge. Ifølge ryktene vil november være en god måned for alle nordmenn som sikler på Dells nye maskin.

Kommer 4. november?
Dells kundeservice skal den siste tiden ha blitt ringt ned av IT-interesserte som gjerne vil ha et eksemplar av Dell sin maskin. Ingen har fått mulighet å bestille maskinen, men flere har fått beskjed om at det vil se mye lysere ut i november.

En person Teknofil har pratet med fikk beskjed fra kundeservice om at 4. november ville bli den store dagen. Når vi kontakter kundeservice selv får vi også beskjed om at maskinen kan bestilles fra og med november.


Det har vært mye hemmelighold rundt Dells nye minimodell.

Stemmer ikke
Dells pressetalsmann Hans Seime dementerer derimot opplysningene som gis fra Dells egen kundeservice, ifølge han er det slett ikke klart når maskinen kommer hit til landet.

- Foreløpig er lanseringen inne i wave 1, Norge ligger i wave 2. Vi håper maskinen vil være her i landet før jul, men det er fortsatt en del ting som må på plass, opplyser han til Teknofil.

Intill den tid får du heller se på en av de andre minimodellene som er lansert for det norske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen