Med Evernote Smart Notebook og en app på mobilen kan fysiske notater enkelt gjøres om til digitale notater. (Bilde: Moleskine)

Kommer Evernote-mobilen?

Kongen av digitale notatblokker vil produsere egen maskinvare.

Den digitale notatblokken Evernote har blitt svært populær, og finnes i versjoner for både PC, nettbrett og smartmobil. Nå kan selskapet komme til å lansere fysiske produkter, fortalte Evernote-sjef Phil Libin til IDG News Service under teknologikonferansen New Economy Summit i Tokyo. Det er PC World som skriver dette.

Hva slags type enheter det er snakk om, vil ikke Libin si noe om. Men enhetene vil bli produsert i samarbeid med andre aktører.

– Vi kommer ikke til å produsere enhetene selv, men vi vil designe produktene sammen. Men på et senere tidspunkt, om fem år – kanskje tre, fire fem – så tror jeg vi vil være klare til å gjøre noe på egen hånd, sa Libin.

– Nytt og magisk

Libin la vekt på at Evernote ønsker å lage enheter som er "nye og magiske", i stedet for å bare å begynne å lave produkter som eksisterer fra før. Evernote jobber allerede med flere produsenter om å integrere sine notatprodukter, blant annet jobber de med produsenter av skannere, kameraer – og til og med blodtrykksmålere, skriver PC World.

Evernote har for øvrig også lansert apper for Google Glass, og de har i samarbeid med Moleskin – en produsent av fysiske notatblokker – lansert Evernote Smart Book. Dette er en papirbasert notatblokk som har spesielle mønstre på arkene, som gjør at man enkelt kan konvertere notatene til digitale notater ved hjelp av Evernote-appen og kameraet på mobilen eller nettbrettet.

Les også: Evernote lanserer skytjeneste for bedrifter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen