Med Evernote Smart Notebook og en app på mobilen kan fysiske notater enkelt gjøres om til digitale notater.
Med Evernote Smart Notebook og en app på mobilen kan fysiske notater enkelt gjøres om til digitale notater. (Bilde: Moleskine)

Kommer Evernote-mobilen?

Kongen av digitale notatblokker vil produsere egen maskinvare.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den digitale notatblokken Evernote har blitt svært populær, og finnes i versjoner for både PC, nettbrett og smartmobil. Nå kan selskapet komme til å lansere fysiske produkter, fortalte Evernote-sjef Phil Libin til IDG News Service under teknologikonferansen New Economy Summit i Tokyo. Det er PC World som skriver dette.

Hva slags type enheter det er snakk om, vil ikke Libin si noe om. Men enhetene vil bli produsert i samarbeid med andre aktører.

– Vi kommer ikke til å produsere enhetene selv, men vi vil designe produktene sammen. Men på et senere tidspunkt, om fem år – kanskje tre, fire fem – så tror jeg vi vil være klare til å gjøre noe på egen hånd, sa Libin.

– Nytt og magisk

Libin la vekt på at Evernote ønsker å lage enheter som er "nye og magiske", i stedet for å bare å begynne å lave produkter som eksisterer fra før. Evernote jobber allerede med flere produsenter om å integrere sine notatprodukter, blant annet jobber de med produsenter av skannere, kameraer – og til og med blodtrykksmålere, skriver PC World.

Evernote har for øvrig også lansert apper for Google Glass, og de har i samarbeid med Moleskin – en produsent av fysiske notatblokker – lansert Evernote Smart Book. Dette er en papirbasert notatblokk som har spesielle mønstre på arkene, som gjør at man enkelt kan konvertere notatene til digitale notater ved hjelp av Evernote-appen og kameraet på mobilen eller nettbrettet.

Les også: Evernote lanserer skytjeneste for bedrifter

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen