(Bilde: Stilgherrian / Flickr)

Kommende Nokia-mobiler får «3D Touch»

De første Windows Phone 8.1-enhetene kommer med interessant teknologi.

Vi får stadig ny informasjon om den kommende Windows Phone 8.1-utvidelsen. The Verge skriver at kilder med kjennskap til mobilprodusenten Nokias planer har avslørt at påtroppende toppmodeller dukker opp med en teknologi ved navn «3D Touch».

Nokia skal ha utviklet funksjonaliteten i årevis, og i grove trekk består den av sensorer i telefonen som oppdager bevegelser som er over trykkskjermen – ikke ulikt Samsungs «Air Gestures».

Veivenavigasjon

På det kommende Windows Phone 8.1-flaggskipet vil brukere være i stand til å utføre håndbevegelser over og på siden av smarttelefonen. Det man kan gjøre i praksis med dette, er for eksempel å scrolle og flippe innholdet på skjermen, slik at man kan navigere uten å være nær overflaten.

Microsoft har fremdeles ikke gitt noen lyd om når Windows Phone 8.1 blir lansert, men flere detaljer er ventet på konferansen Mobile World Congress 2014 i februar. Blant det vi kan vente oss i denne storoppdateringen er et nytt varslingssenter, bedre fleroppgavekjøring og taleassistenten Cortana.

Fersk smarttelefon og friskt nettbrett skal være spikret:
Nye Nokia-flaggskip klare for februar »

(Kilde: The Verge)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen