(Bilde: Stilgherrian / Flickr)

Kommende Nokia-mobiler får «3D Touch»

De første Windows Phone 8.1-enhetene kommer med interessant teknologi.

Vi får stadig ny informasjon om den kommende Windows Phone 8.1-utvidelsen. The Verge skriver at kilder med kjennskap til mobilprodusenten Nokias planer har avslørt at påtroppende toppmodeller dukker opp med en teknologi ved navn «3D Touch».

Nokia skal ha utviklet funksjonaliteten i årevis, og i grove trekk består den av sensorer i telefonen som oppdager bevegelser som er over trykkskjermen – ikke ulikt Samsungs «Air Gestures».

Veivenavigasjon

På det kommende Windows Phone 8.1-flaggskipet vil brukere være i stand til å utføre håndbevegelser over og på siden av smarttelefonen. Det man kan gjøre i praksis med dette, er for eksempel å scrolle og flippe innholdet på skjermen, slik at man kan navigere uten å være nær overflaten.

Microsoft har fremdeles ikke gitt noen lyd om når Windows Phone 8.1 blir lansert, men flere detaljer er ventet på konferansen Mobile World Congress 2014 i februar. Blant det vi kan vente oss i denne storoppdateringen er et nytt varslingssenter, bedre fleroppgavekjøring og taleassistenten Cortana.

Fersk smarttelefon og friskt nettbrett skal være spikret:
Nye Nokia-flaggskip klare for februar »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen