Kombinert stillbilde– og videokamera

Se større bilder i produktguiden

Vi synes det er spennende at kameraprodusentene eksperimenterer med ulike konstruksjoner for å gjøre det så brukervennlig og ergonomisk som mulig. Riktignok vender de nesten alltid tilbake til den veletablerte måten å plassere de ulike utvendige komponentene, men man skal ikke dermed slutte å forsøke. Dette er et slikt eksempel. Sony fokuserer på at dette kameraet også skal brukes til videofotografering, og når man filmer, holder man ofte kameraet på en annen måte – derfor er alle videokameraer bygget slik at man holder dem på en helt annen måte enn vanlige kameraer. Denne forskjellen har Sony tatt hensyn til i sitt nye DSC-M2. Man kan holde det som et vanlig kamera, eller man kan vri kameraet, slik at man holder det mer som et videokamera, mens skjermen stikker ut til siden.

Se større bilder i produktguiden

Kameraet har egne knapper for å ta stillbilde eller video. På den måten slipper du tidkrevende skifting av modus for å klargjøre for det ene eller det andre. Videoopptakene er i stereo, noe som er ganske uvanlig for slike kameraer.

Hvis du ønsker, kan du koble det til en TV, og det har innebygde funksjoner for bildeframvisning, med tilhørende lyd. Kameraet har innebygd minne der du kan lagre 1100 bilder i VGA-oppløsning nettopp til dette formålet.

Sony DSC-M2 har oppløsning på 5 megapiksler og 3x optisk zoom.

Kameraet vil bli tilgjengelig i november, og har en veiledene pris på 6000,- kroner

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen