Kom i form med spillsykkel

Det er for lengst slutt på at data, spill og teknologi trenger å gjøre oss så late og slappe. Ikke bare får man treningsprogram til iPoden, også når vi spiller, skal vi komme i form.

Nintendo Wii har jo allerede gjort stor suksess med sin bevegelseskontroll. Nå finnes det også en rekke annet aktiviserende tilbehør til spillene.

For fartsspill
Blant disse er ifølge Gaming Today spillsykkelen Cateye Gamebike. Den er spesielt beregnet for å kobles til Playstation 1 og 2, Xbox og Gamecube, men skal også fungere med en del andre kjente spillkonsoller. Når du er koblet til, kan du styre det som skjer på skjermen med rå muskelkraft.

Sykkelen er spesielt beregnet på fartsspill, og skal passe med minst femti av de mest populære fartsspillene som er på markedet i dag. Det inkluderer titler som Gran Turismo, Driver og Formula One.

Populær hos elevene
Den nye teknologien har allerede rukket å bli populær på enkelte skoler. På Lockwood Elementary School i California står elevene i kø for kombinert spill og trening.

- Jeg vet at barna vil spille TV-spill om vi vil eller ikke. Hvis du ikke kan stoppe dem, er det bedre å bli med dem, sier lærer Eric Frohriep til Wilx.com.

Han sier at elevene ser ut til å glemme hvor hardt de trener før spillet er ferdig. Da er de som regel helt utkjørte.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen