Kom hjem til støvsugd stue

Samsungs nyeste støvsuger-modell, som har fått det noe kryptiske navnet VC-RP30W, skiller seg vesentlig ut fra andre "selvarbeidende" støvsugere på markedet. I motsetning til disse vet nemlig VC-RP30W nøyaktig hvor den skal rengjøre, istedet for å bare kjøre i tilfeldige retninger til det er rent.

Støvsugeren tegner et 3D-kart av omgivelsene slik at den ikke vil gå over det samme området to ganger. Den nye enheten kan også støvsuge i flere rom, og kjører over dørkarmen til neste rom så snart den er ferdig med det første.

De mest spennende elementene med støvsugeren er kanskje det innebygde kameraet, samt muligheten for oppkobling mot internett. Dette gjør det mulig for eieren å koble seg opp mot støvsugeren fra en hvilken som helst datamaskin med internett-tilkobling for å enten aktivere støvsugeren, eller rett og slett bare sjekke hvordan det står til hjemme via kameraet. Her får man altså et fullverdig overvåkningssystem på kjøpet.

Man kan programmere støvsugeren til å rengjøre et fastsatt tidspunkt hver dag, slik at stua alltid er rengjort når man kommer hjem. I tillegg til å by på et rent gulv vil enheten også kunne sprøyte ut luftfrisker.

Det omfattende spekteret av funksjoner medfører naturlig nok at enheten ikke har allverdens batterilevetid, og den konker ut etter rundt 50 minutter med støvsuging. Dette er forsåvidt ikke noe stort problem siden VC-RP30W kjenner etter når den har lite strøm, for videre å automatisk plassere seg selv i ladestasjonen.

Med andre ord burde enheten kunne framstå som den perfekte assistent for den travlere delen av befolkningen, eller for de som rett og slett bare er late.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen