Kokebok på mobilen

Tanken bak prosjektet er at man skal kunne bruke mobiltelefonen som et verktøy for å forenkle matlagingen. Ved å sende en melding til firmaets SMS-portal vil man kunne motta en melding som inneholder middagsforslag, samt oppskrifter til disse, og dermed har man både handleliste og kokebok i lommen.

Det er ikke slik at man dermed får en helt tilfeldig middag hver gang man bruker tjenesten. Forslagene som blir returnert fra portalen vil nemlig basere seg på stikkord som sendes sammen med bestillingsmeldingen. For eksempel kan man sende "meny student" for å få returnert fire middagsforslag som er både enkle å lage og rimelige i pris. Man kan også inkludere ord som "fisk" og "ris" for å få oppskrifter på middager med akkurat denne ingrediensen.

De fleste middagene skal ikke ta stort mer enn ca 20 minutter å lage, og hvis man i tillegg tar i betraktning at det går an å abonnere på tjenesten slik at man automatisk får tilsendt middagsforslag seks dager i uken, er det klart at dette er en tjeneste som burde kunne falle i smak hos mange - og kanskje spesielt den delen av befolkningen som alltid føler at døgnet har for få timer.

Mer informasjon om den nye SMS-tjenesten, samt en fullstendig liste over de forskjellige funksjonene og prisene, finner man på Smatts hjemmeside.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen