Køen til TG-billetter i gang


TG05

Norges desidert største dataparty, The Gathering (TG), vil bli avholdt i olympiahallen Vikingskipet i Hamar fra 12. til 16. april 2006. Tiden har nå kommet til å forberede seg til billettsalget til TG.

For å kunne kjøpe billetter, må du ha en konto hos Partyticket.net (PTN). Når du har dette kan du logge deg på denne siden, og du vil der få mulighet til å delta i lotteriet om billetter til TG.

Det er nemlig helt tilfeldig hvem som får billetter. Årets billettsystem er nok et forsøk fra PTN for å få bukt med alle problemene som har oppstått ved kjøp av billetter til tidligere års TG-arrangementer.

Du som er i tvil om du skal ta turen til TG06 har fortsatt litt tid. Påmeldingen til billettsalget varer helt til mandag 19. desember klokka 00:15. Billettsalget vil deretter starte fortløpende. Når det er din tur, vil du få en e-post med informasjon om hvordan du kan bestille billetter. Du kan også velge å få sendt dette på SMS.

Pris på neste års TG er foreløpig ikke kjent, men det er ventet at det ikke vil være stor forskjell fra fjorårets pris på 615,- pluss avgifter. Hardware.no vil holde tradisjonen ved like og kommer med daglige rapporter fra TG06.

(Kilde: Gathering.org)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen