Koden blir mobilspill

Siden den dukket opp i bokhandler verden over tidligere i år, har Dan Browns roman Da Vinci-koden rukket å både selge millioner av eksemplarer og gjøre forfatteren styrtrik. En film basert på boken er selvfølgelig også under veis, og premieren er lagt til våren 2006.

Det blir stadig mer vanlig å utvikle spill basert på filmer og bøker, og Da Vinci-koden er intet unntak. På samme dag som filmen har premiere, lanseres nemlig også to mobilspill inspirert av romanen.

Spillet er et samarbeidsprosjekt mellom den svenske spillprodusenten Synergenix Interactive og Sony, og skal lanseres i Java-versjoner som støttes av de fleste av dagens mobiltelefoner. Senere vil det også komme ut en versjon av spillet som er tilpasset mobiltelefoner som benytter operativsystemet Symbian.

- Det hele bygger naturligvis på den enorme oppmerksomheten som filmen kommer til å få, i tillegg til at millioner av mennesker har lest boken, forteller Martin Forsling i Synergenix Interactive til Mobil.se.

Forsling sier videre at dette bare er begynnelsen på en større samarbeidsavtale spillutvikleren har signert med Sony. Han fortellero også at vi med tiden kan forvente å se spill basert på mange av verdens mest kjente TV-serier og filmer, som Seinfeld og James Bond.

(Kilde: Mobil)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen