Kodak slipper tre nye kompaktkameraer

Med nye Kodak EasyShare V1003 og V803 forsøker Kodak tydeligvis å kapre kvinnelige kamerakjøpere. Begge kameraene har en stilfull design og markedsføres i farger som pink bliss, red shimmer, cosmic blue, mystic purple, golden dream, white glaze, silver essence, slate gray og java black. I tillegg lanserer Kodak diverse moteriktig tilbehør som sikkert faller i smak hos målgruppen.

Alternativ tekst mangler

Innsiden av kameraene er ikke fullt så spennende som utsiden, men noe artig har Kodak fått plass til. V1003 og V803 har som navfnene antyder henholdvis 10 og 8 megapiksler, og begge er utstyrt med 3x zoom i 36-108mm-området. Begge to kan stille med 1600 ISO og 32 MB internminne.

Med V1003 og V803 er det tydelig at Kodak satser på brukervennlighet fremfor funksjonsjag. begge er laget for å være så enkle i bruk som mulig, og gi best mulig bilder med et minimujm av forkunnskaper innen foto. Begge kameraene kommer med en ny funksjon som Kodak kaller "Maintain Settings", som lagrer favorittinnstillingene dine for blits, hvitbalanse, ISO og oppløsning, slik at man sparer tid og slipper å fikle med det til stadighet. I følge Kodak kan man også beholde sine favorittbildet i minnet uten at de tar opp plass på minnekortet. Dette kan vi bare anta betyr at man vil kunne overføre et utvalg bilder fra minnekortet til internminnet - absolutt noe som det er greit å ha kontroll over.

Kodak EasyShare V1003 har en veiledende pris i USA på $250 og vil være tilgjengelig fra begynnelsen av mars. V803 vil få en amerikansk veiledende pris på $200 og være tilgjengelig i begynnelsen av februar.

Det tredje nye kameraet fra Kodak er C653, et begynnerkamera med 6 megapikslers oppløsning og 3x zoom. Det oppgis å skulle ha en 6,1 cm (2,4-tommer) skjerm og den samme litt tvilsomme digitale stabiliseringsfunksjonen som de andre nye kameraene. Veiledende pris blir $130 i USA og det skal være tilgjengelig nå.

Pris og tilgjengelighet i Norge er for øyeblikket ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen