Anbefaling

Kodak setter bort kameraproduksjonen

Kodak har offentliggjort at de har inngått en avtale med Singapore-baserte Flextronics om montering, produksjon, testing og distribusjon av kameraene. Kodak vil fortsatt utvikle design og layout, og fortsette forskingen på digitalkamerateknologi.

Alternativ tekst mangler

I motsetning til hva for eksempel digi.no skriver, er det altså ikke over og ut for Kodak-kameraer. De bare outsourcer produksjon og distribusjon til et annet selskap.

Flextronics skal overta en stor del av Kodak Digital Product Center i Japan, samt fabrikken i Shanghai i Kina. Totalt vil Flextronics overta 550 ansatte fra Kodak. De resterende vil bli værende, sier Patrick Hamilton, PR-direktør hos Kodak Europa. Det vil ikke bli oppsigelser i forbindelse med overtakelsen.

Hamilton sier videre at verken forbrukerne eller forhandlere vil merke noe til omleggingen. Ting skal med andre ord fortsette som før, men for Kodak vil det bli en billigere og smidigere løsning enn den de har i dag.

Gitt at alle godkjenninger kommer i orden, vil avtalen være fullført i tredje kvartal 2006, og de første produktene som blir produsert av Flextronics vil være i butikkene før jul.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen