Kodak med nye blåtannplaner?

Ryktene går om at Kodak jobber med en ny teknologi for flere av deres digitalkameraer. Det er snakk om å utvikle en blåtannmodul som primært er egnet for å overføre bilder til en pc slik at du slipper unødvendig rot med kabler, eller bytting av minnekort. Blåtannmodulen vil sannynligvis også gjøre det mulig å fjernstyre kameraet via blåtann-kommunikasjon mellom kameraet og pcen. Både amatøren og den viderekomne vil kunne dra nytte av den nye modulen fra Kodak, men blåtannmodulen bør installeres av en profesjonell.

[object HTMLTextAreaElement]

I dag bruker de fleste USB 2.0 eller kortleser når de skal overføre bildene til pcen, og da vil de kunne få hastigheter opp mot 480 Mbit/sek. Med den nye blåtann-teknologien vil man også kunne oppnå tilsvarende hastigheter, bare at man får det trådløst. Noe av det vi ser positivt med å velge blåtann fremfor USB 2.0 og kortleser blir derfor at vi slipper styr med kablene og bytting av minnekort.

Det er fortsatt usikkert når vi vil kunne se denne nye teknologien på markedet, hvilke av Kodaks kameraer modulen gjelder for, og eksakt hvilke funksjoner og pris den vil få.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen